Contact

Meer informatie?

Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot rietdekken? Twijfel dan niet en neem contact op met de medewerkers van Van Ginkel in KesterenOnze jarenlange ervaring en de kennis die wij daarin hebben opgebouwd, sterken ons in het idee dat wij u kunnen helpen. Wij adviseren u dan ook graag. 

U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Tevens kunt u het contactformulier invullen. We zullen, na ontvangst, zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Contactformulier

Vind ons hier

Bezoekadres

Button Facebook - Van Ginkel Rietdekkers - rietdekken - Kesteren
rietdekken - Vakfederatie Rietdekkers - Van Ginkel Rietdekkers - Kesteren

Kwaliteit

 

Van Ginkel is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Deze vakfederatie maakt wat het heden is, een professionele instantie waarbij bedrijven zowel kennis aanleveren als vergaren. De kennis is voor iedereen beschikbaar. Op deze manier kunt u de door ons verstrekte adviezen ook inzien. 

Onze opgeleverde projecten worden regelmatig geïnspecteerd en op kwaliteit getoetst. Dit wordt gedaan tegen een reëele vergoeding. U kunt er dus zeker van zijn dat wanneer u Van Ginkel Rietdekkers in Kesteren inhuurt, u verzekerd bent van een goed gelegd rieten dak.