Ervaren dakdekker uit Kesteren in Gelderland

Van Ginkel Rietdekkersbedrijf is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf. Lees hier meer over onze lange geschiedenis. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gesprek of een offerte.

Neem contact op

Over Van Ginkel Rietdekkers, een familiebedrijf opgericht in 1934

In 1934 begonnen de gebroeders Van Ginkel een rietdekkersbedrijf in Veenendaal. In deze tijd was echter ook de dakpan in opkomst. Dit product won terrein en werd de standaard dakbedekking voor velen. Hierdoor waren de gebroeders Van Ginkel genoodzaakt uit te wijken naar omringende landen.

 

In latere jaren keerde het tij. Riet werd de exclusieve dakbedekking met uitstraling. Dit betekende werk in overvloed voor de toenmalige medewerkers van Van Ginkel.

 

In 1985 nam Kees van Wijk, schoonzoon van de oprichter van Van Ginkel, het bedrijf over. Sinds 2014 is het bedrijf weer voortgezet door zonen Hans en Christo van Wijk. Dit heeft ertoe geleid dat tegenwoordig de derde generatie Van Ginkel aan het roer staat.

 

Sinds 1991 is Van Ginkel gevestigd in Kesteren. Het team bestaat uit vakmensen met een hart voor rietdekken. Wij nemen alleen rietdekkers met een vakdiploma aan. Dit zorgt ervoor dat er dagelijks prachtige, kwalitatief goede dakbedekkingen in heel Nederland kunnen worden gerealiseerd.

Lees hier een artikel over Van Ginkel Rietdekkers in 'Landelijk Wonen'.

Goede beoordeling vanuit de klant

Kies voor een hoogwaardig rieten dak door een ervaren dakdekker. Bel ons via 0488 - 481966.

Neem contact op