Over ons

Van Ginkel Rietdekkers, een familiebedrijf opgericht in 1934.

Van Ginkel Rietdekkers - Kesteren - rietdekken

In 1934 begonnen de gebroeders Van Ginkel een rietdekkersbedrijf in Veenendaal. In deze tijd was echter ook de dakpan in opkomst. Dit product won terrein en werd de standaard dakbedekking voor velen. Hierdoor waren de gebroeders Van Ginkel genoodzaakt uit te wijken naar omringende landen. 

Van Ginkel Rietdekkers - Kesteren - rietdekken - familiebedrijf familiebedrijf - Van Ginkel Rietdekkers - Kesteren - rietdekken Kesteren - Van Ginkel Rietdekkers - rietdekken - familiebedrijf

In latere jaren keerde het tij. Riet werd de exclusieve dakbedekking met uitstraling. Dit betekende werk in overvloed voor de toenmalige medewerkers van Van Ginkel. 

In 1985 nam Kees van Wijk, schoonzoon van de oprichter van Van Ginkel, het bedrijf over. Dit heeft ertoe geleid dat tegenwoordig de derde generatie Van Ginkel aan het roer staat.

Sinds 1991 is Van Ginkel gevestigd in Kesteren. Het team bestaat uit vakmensen met een hart voor rietdekken. Wij nemen alleen rietdekkers met een vakdiploma aan. Dit zorgt ervoor dat er dagelijks prachtige, kwalitatief goede dakbedekkingen in heel Nederland kunnen worden gerealiseerd.

Vakfederatie Rietdekkers logo - Van Ginkel Rietdekkers - Kesteren

Kwaliteit

Van Ginkel is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Deze vakfederatie maakt wat het heden is, een professionele instantie waarbij bedrijven zowel kennis aanleveren als vergaren. De kennis is voor iedereen beschikbaar. Op deze manier kunt u de door ons verstrekte adviezen ook inzien. 

Onze opgeleverde projecten worden regelmatig geïnspecteerd en op kwaliteit getoetst. Dit wordt gedaan tegen een reëele vergoeding. U kunt er dus zeker van zijn dat wanneer u Van Ginkel Rietdekkers in Kesteren inhuurt, u verzekerd bent van een goed gelegd rieten dak.