Werkwijze

Een goed dak begint bij degelijk advies

Werkzaamheden - Van Ginkel Rietdekkers - Kesteren - rietdekken

Wanneer u overweegt een pannendak te vervangen door een rieten kap, dan bent u met een goed advies al halverwege. Dit advies ontstaat aan de hand van een aantal vragen. Wat zijn de bouwkundige consequenties? Wat is de dakhelling? Wat is de staat van de schoorsteen? Van Ginkel Rietdekkers in Kesteren kan u antwoord geven op al deze vragen. 

rietdekken - Werkzaamheden - Van Ginkel Rietdekkers - Kesteren Kesteren - werkzaamheden - Van Ginkel Rietdekkers - rietdekken Van Ginkel Rietdekkers - Kesteren - werkzaamheden - rietdekken

U ontvangt van tevoren een duidelijke, schriftelijke offerte. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wanneer u ons inhuurt bieden wij u het totaalpakket. Zo stelt het lidmaatschap van de Vakfederatie Rietdekkers ons ook in staat de verzekering voor uw rieten dak te verzorgen.

Bij het verzekeren van een pand met een rieten dak is het woord 'duur' het eerste waar men aan denkt. Tegenwoordig is niets minder waar. De Vakfederatie Rietdekkers biedt een gunstig geprijsde verzekering aan met de naam 'Rietpolis'. De premie voor een pand met een schroefdak is nu even hoog als die voor een pannendak. Ook voor traditionele daken is de premie een stuk lager geworden.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van De Vakfederatie Rietdekkers

Zie hier hoe wij te werk gaan

Kesteren - Vakfederatie Rietdekkers logo - Van Ginkel Rietdekkers

Kwaliteit

Van Ginkel is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Deze vakfederatie maakt wat het heden is, een professionele instantie waarbij bedrijven zowel kennis aanleveren als vergaren. De kennis is voor iedereen beschikbaar. Op deze manier kunt u de door ons verstrekte adviezen ook inzien. 

Onze opgeleverde projecten worden regelmatig geïnspecteerd en op kwaliteit getoetst. Dit wordt gedaan tegen een reëele vergoeding. U kunt er dus zeker van zijn dat wanneer u Van Ginkel Rietdekkers in Kesteren inhuurt, u verzekerd bent van een goed gelegd rieten dak.