Rietdekkersbedrijf met complete dienstverlening uit Kesteren, Gelderland

Bij Van Ginkel Rietdekkersbedrijf uit Kesteren bent u van offerte tot aan de verzekering van uw huis gegarandeerd van een complete service, van offerte en advies tot oplevering en verzekering. Lees hieronder meer, of neem contact op.

Neem contact op

Een goed dak begint bij degelijk advies

Wanneer u overweegt een pannendak te vervangen door een rieten kap, dan bent u met een goed advies al halverwege. Dit advies ontstaat aan de hand van een aantal vragen. Wat zijn de bouwkundige consequenties? Wat is de dakhelling? Wat is de staat van de schoorsteen? Van Ginkel Rietdekkers in Kesteren kan u antwoord geven op al deze vragen.

Gegarandeerd een inzichtelijke offerte

U ontvangt van tevoren een duidelijke, schriftelijke offerte. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wanneer u ons inhuurt bieden wij u het totaalpakket. Zo stelt het lidmaatschap van de Vakfederatie Rietdekkers ons ook in staat de verzekering voor uw rieten dak te verzorgen.

Verzeker uw rietdak met de gunstig geprijsde Rietpolis

Bij het verzekeren van een pand met een rieten dak is het woord 'duur' het eerste waar men aan denkt. Tegenwoordig is niets minder waar. De Vakfederatie Rietdekkers biedt een gunstig geprijsde verzekering aan met de naam 'Rietpolis'. De premie voor een pand met een schroefdak is nu even hoog als die voor een pannendak. Ook voor traditionele daken is de premie een stuk lager geworden.

 

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van De Vakfederatie Rietdekkers.

Meer over de rietpolis

Een mooi én duurzaam dak? Ga voor een rieten dan van Van Ginkel! Bel: 0488 - 481966

Contact us [2/4] words